Resultat Håtunaleken 2023

Så var Håtunaleken 2023 avklarad, med bra väder hela dagen. Det var lite kyligt när första skjutlaget startade, men varefter dagen gick så värmde solen på.

Totalt var det 130 stycken starter. Det sköts många bra resultat även om det bara blev en femtiopoängare på hela dagen. Vinnare i vapengrupp A blev Magnus M. UVPSK på 276 poäng, i vapengrupp B  Håkan S. Bromma PK på 281 poäng och i C Patrik S. Lövsta SKF på  286 poäng.

Som vanligt började förbreredelserna inför tävlingen redan två helger innan. Vi kollade att det fanns fina tavlor, vi stämplade speglar och städade iordning på skjutbanan. Precis som förra året fick vi bila upp tjälen i vallen, vallen ligger i fel väderstreck och får för lite sol på sig. Men med hårt arbete så löste det sig. 
 

Flaggan vajade på halvstång under dagen för att hedra våran vän Kjell Sundell som gått bort veckan innan. Kjell kallades av många i klubben för ”Mr Håtuna”.

Han var medlem i Håtuna PSSK från 1967. Han var en mycket duktig och aktiv skytt. Under många, många år så gjorde han också ett fantastiskt jobb i klubben. Kjell satt i styrelsen och var ansvarig för det nationella skyttet. Håtunaleken var hans favorit, han var stolt över vår tävling och han jobbade i många år med att förbereda,  arrangera, och utföra Håtunaleken. Kjell var vida känd i närliggande kretsar och kommer att vara mycket saknad av oss i Håtuna pssk.


En stolt Kjell Sundell 2006Ni kan hitta de preliminära resultaten samt bilder från tävligen nedan.
Obs förhandsvisningen nedan fungerar bäst på en dator.

Håtunaleken 2023 – Slutgiltiga resultat